Sense Categoria

Lleida planteja per al 2022 una diada de Sant Jordi en format híbrid

LleidaDiari
  • juliol 8, 2021
  • 3 min read
Lleida planteja per al 2022 una diada de Sant Jordi en format híbrid

L'Ajuntament de Lleida ha presentat una nova proposta per al 2022 de celebrar la diada de Sant Jordi en format híbrid. Des de la Paeria proposen continuar utilitzant el format tal com s'ha fet enguany a l'espai de l'avinguda Francesc Macià i a la rambla de Ferran, i poder ampliar-lo en cas que sigui adient i la situació pandèmica, així com les mesures pertinents ho permetin.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

D'altra banda, tampoc descarten buscar altres i nous espais en diferents zones de la ciutat per tal de poder donar cabuda i activitat a diferents associacions de comerciants que així ho demanin.

 

 

Lleida planteja per al 2022 una diada de Sant Jordi en format híbrid

L'Ajuntament de Lleida proposa celebrar la diada de Sant Jordi en format híbrid   | Miquel

 

Nou caire cultural

A més a més, també s'ha plantejat complementar l'activitat de les parades amb altres de caire cultural, sempre i que la situació sanitària ho permeti, per poder fer de la diada de Sant Jordi una jornada encara més festiva. Una proposta ha estat donada des del sector llibreter, que volen dinamitzar tota la setmana de Sant Jordi. 

 

Els regidors de l'Ajuntament de Lleida Jaume Rutllant i Marta Gispert, han mantingut aquest dimecres una trobada telemàtica amb representants d'associacions d'editors, de floristes i de llibreters per valorar l'edició celebrada a l'abril i començar a treballar propostes amb vista al pròxim Sant Jordi. 

Els sectors que han participat en la trobada han valorat positivament la darrera edició. En aquest sentit, han posat en valor l'espai de la rambla de Ferran com a alternativa per ubicar les parades, ateses les restriccions que venien determinades pel Procicat. Així mateix, han destacat la bona resposta de la ciutadania, superant les expectatives inicials, així com la comoditat de l'espai per als autors i escriptors que van poder fer la signatura de llibres en un únic punt.

 

Bona rebuda de la iniciativa al 2021

La iniciativa per al 2022 ja va ser similar, adaptant-se a les restriccions establertes pel Procicat i va tenir una molt bona rebuda per part dels ciutadans de Lleida i voltants. 

 

Els lleidatans van omplir des de primera hora del matí l'avinguda Francesc Macià, que va ser l'escenari escollit per tal de garantir les mesures de seguretat. Així mateix, per al 2022 es proposa el mateix lloc. Els visitants i paradistes van coincidir en que ja tenien «ganes» de tornar a celebrar aquesta festa i que el canvi d'ubicació va ser un «encert».

 

 

 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *