Sense Categoria

Lleida comença a suspendre les primeres fires pel coronavirus

Avatar
  • març 10, 2020
  • 2 min read

Lleida Expotren rep més de 12.000 visitants | Redacció – Fotografia: Lleida Expotren

Els organitzadors de Lleida Expo Tren han comunicat a Fira de Lleida l'ajornament de l'11a edició del saló, que s'havia de celebrar aquest cap de setmana a la capital del Segrià. La decisió s'ha pres per motius de seguretat seguint les recomanacions de les administracions públiques pel coronavirus. El certamen, organitzat per la revista Más Tren i que forma part del circuit europeu dels salons monogràfics dedicats al món del tren i del modelisme ferroviari, tenia confirmada la presència de 63 expositors procedents de Catalunya, de l'Estat i també de França, Gran Bretanya, Alemanya, Àustria, Suïssa i Portugal

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Lleida Expo Tren va rebre l'any passat 12.000 visitants. L'organització estudia la possibilitat de celebrar a la tardor l'edició 2020.

 

Arribada del ferrocarril a Lleida

L'11a edició de Lleida Expo Tren, que estava previst que se celebrés els dies el 14 i 15 de març, volia commemorar l'arribada del ferrocarril a Lleida amb una exposició de 100 fotografies històriques que van de la segona meitat del segle XIX a l'actualitat. Amb el títol '160 Anys de la línia Barcelona-Lleida', la mostra organitzada pels col·leccionistes i experts en l'àmbit ferroviari Joan Solé i Antoni Nebot pretenia oferir als visitants una perspectiva històrica d'aquesta important línia incidint en aspectes originals, curiosos o fins i tot tràgics, com l'accident del dipòsit de màquines de 1949, la gran nevada del 23 de febrer de 1944 o l'arribada de primer Talgo a la capital del Segrià, l'any 1967, fita recollida pel fotògraf Gómez Vidal.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *