Aitona actualitza la senyalització horitzontal i vertical del municipi

L'Ajuntament d'Aitona ha iniciat els treballs d'actualització de la senyalització viària horitzontal i vertical en diferents punts del municipi.

 

Aquesta actuació té com a objectiu incrementar la seguretat viària de vianants i conductors i millorar la mobilitat i l'estacionament a la vila. Així, entre les tasques que s'estan executant hi ha l'habilitació de noves places d'estacionament de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda i la disposició de noves places d'estacionament de vehicles regulades amb limitació horària.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Aitona actualitza la senyalització horitzontal i vertical del municipi

Aitona actualitza la senyalització horitzontal i vertical del municipi | LleidaDiari.cat

 

Nou sistema d'estacionament de vehicles regulat amb limitació horària

En el cas de les places d'estacionament de vehicles regulades amb limitació horària, aquestes se senyalitzaran i entraran en vigor pròximament. La pintura identificativa serà de color rosa i s'habilitaran en diferents zones d'Aitona per tal de resoldre els problemes d'estacionament que l'Ajuntament ha detectat al municipi.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d'Aitona, fa una crida als veïns i veïnes a col·laborar en el respecte i com-pliment d'aquest nou sistema i avança que «amb aquesta mesura l'equip de govern volem mi-llorar la mobilitat i la circulació segura pel nostre municipi i augmentar la rotació de vehi-cles per cobrir les necessitats d'aparcament existents».

 

Així, per exemple, a partir d'ara els carrer Major, Pou, Sant Gaietà i Moreria seran d'una sola di-recció. En aquest sentit, cal destacar també que l'Ajuntament ha habilitat recentment un nou ter-reny per a estacionar a la zona del Poliesportiu Municipal.

 

El consistori distribuirà entre els veïns i veïnes un disc horari personalitzat

A més, abans de la implementació d'aquest nou model el consistori distribuirà entre els veïns i veïnes un disc horari personalitzat amb la imatge d'Aitona, on s'hi podrà indicar en el moment de l'estacionament l'hora d'arribada i la fi de l'estacionament (el termini d'estacionament serà de 20 minuts). Aquest disc horari es podrà passar a recollir al mateix Ajuntament, i només s'entregarà un disc horari per vehicle.