Articles

Aissata Dieng i Mai Daou no podran jugar enguany a l’Associació

  • agost 14, 2013
  • 3 min read
Aissata Dieng i Mai Daou no podran jugar enguany a l’Associació
Aissata Dieng i Mai Daou no podran jugar enguany a l’Associació

Aissata Dieng i Mai Daou no podran jugar enguany a l’Associació| Redacció – Fotografia: Associació Lleidatana d’Handbol (Arxiu)

 

Les jugadores Aissata Dieng i Mai Daou que la temporada passada van militar al primer equip de l'Associació Lleidatana d'Handbol, no podran formar part d'aquest equip durant la temporada 2013/2014 donat el caràcter tant restrictiu de la competició en relació a jugadores estrangeres. 

Tot i haver nascut al nostre país la Mai Daou i estar aquí des de ben petita l'Aissata Dieng, com no disposen encara de la nacionalitat espanyola de moment, només entrenaran amb l'equip a l'espera que els tràmits per aconseguir la nacionalitat, que ja fa uns quants mesos que van posar en marxa, donin els seus fruits. Ambdues jugadores porten entre tres i quatre anys a l'entitat blava i han jugat en categories inferiors pel que el cos tècnic els ha ofert seguir entrenant amb el primer equip cosa que totes dues han acceptat.
 
D'altra banda, la jugadora de Gavà que viu a Lleida des de fa més de nou anys, Montse Escala, ha hagut de declinar l'oferta de renovació de l'entitat blava degut a problemes d'incompatibilitat horària amb la seva feina actual. Escala va retornar al si de l'Associació Lleidatana durant la temporada passada després d'un període d'absència motivat també per problemes d'incompatibilitat laboral. La junta directiva i cos tècnic de l'Associació Lleidatana vol agrair públicament la dedicació de la Montse Escala envers l'entitat lleidatana durant tants anys, esperant que pugui retornar a l'equip cas que puguin variar les seves condicions.
 
L'Associació Lleidatana d'Handbol començarà els entrenaments de pretemporada el proper dilluns 19 d'agost a partir de les 20.30 hores al Pavelló Municipal de Pardinyes. Tot i això i, com és tradicional, l'equip blau ha estat convidat el proper diumenge 18 d'agost al Torneig de Festa Major d'handbol femení d'Amposta on s'enfrontarà a partir de les 12.00 hores a l'equip local que aquesta propera temporada militarà al mateix grup que les lleidatanes a la Divisió d'Honor Plata femenina. Aquest serà un partit on es podran extreure cap tipus de conclusions doncs encara és molt aviat per fer-ho no havent començat ni tant sols la pretemporada. Per aquest partit es comptarà amb la presència de l'Emma Precup i la Irina Pop que, tot i que encara no han renovat amb l'entitat lleidatana, s'espera puguin arribar a signar el seu compromís durant els propers dies doncs tant jugadores com club desitgen en principi aquesta continuïtat.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.