Comarques

Air Nostrum continuarà operant la ruta La Seu – Madrid al 2023, amb l’expectativa d’incorporar un tercer vol setmanal

El govern d'Andorra incrementa fins a un màxim de 830.000 euros el pressupost destinat a la prestació del servei

Tània Sentís
  • novembre 4, 2022
  • 2 min read
Air Nostrum continuarà operant la ruta La Seu – Madrid al 2023, amb l’expectativa d’incorporar un tercer vol setmanal

La companyia Air Nostrum continuarà operant la ruta que enllaça l’Aeroport d’Andorra-La Seu amb el de Madrid durant l’any que ve, la qual es va posar en marxa el 17 de desembre de 2021. El govern d’Andorra ha incrementat fins a un màxim de 830.000 euros el pressupost que destina a la prestació d’aquest servei, xifra que anirà descendint en funció de l’ocupació dels vols. 

A més, s’inclourà una tercera freqüència entre setmana. També s’adequaran els horaris un com estigui enllestit el sistema d’abalisament de la pista, que podria entrar en funcionament durant els primers mesos de 2023. El nou programa de vols també permet connectar amb 64 destinacions, 23 d’elles a diversos països europeus.inclourà

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El ministre ha avançat que l’aixecament de les limitacions, amb l’estudi de seguretat aeronàutic, permetrà que durant el 2023 es pugui ampliar el nombre de places disponibles de les aeronaus fins a 72, quan ara es trobaven restringides a 53. Pel que fa al fet de programar una tercera freqüència intersetmanal a Madrid, Gallardo ha destacat que de moment “no es pot donar res per fet” però que tant el govern com Air Nostrum es mostren predisposats a formalitzar l’acord. 

Tot i això, el ministre ha recordat que per tancar el pacte és necessari el compromís del sector privat, al qual se li reclama una aportació d’una tercera part del cost total quant a la compra de bitllets.

Tània Sentís
Sobre l'Autor

Tània Sentís

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *