AgroBank finança el sector agroalimentari de Lleida amb 484 milions d’euros

AgroBank, la divisió especialitzada del sector agroalimentari de CaixaBank, ha finançat el sector agroalimentari de Lleida amb 484 milions d'euros durant el primer semestre de l'any. Addicionalment, l'entitat té en l'actualitat a disposició dels seus clients més de 283 milions d'euros en crèdits preconcedits, amb disponibilitat immediata perquè aquests puguin afrontar els projectes que necessitin dur a terme.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

AgroBank finalitza el semestre amb més de 517.000 clients a nivell nacional, la qual cosa suposa que un de cada dos agricultors i ramaders a Espanya treballa amb CaixaBank. D'ells, 16.000 clients són de Lleida.

 

Imatge d'una oficina d'AgroBank a Lleida.

Imatge d'una oficina d'AgroBank a Lleida. | LleidaDiari.cat

 

«Hem començat 2022 amb força, intensificant la nostra posició de lideratge per ajudar a la transformació del sector. Volem facilitar a agricultors, ramaders i al sector pesquer la innovació, digitalització i sostenibilitat en els seus negocis”, afirma Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank, qui afegeix que “a més acompanyem els nostres clients en la internacionalització, ja que un de cada quatre euros d'exportació a CaixaBank  procedeixen dels clients AgroBank».

 

«Ens trobem en un moment de canvi per al sector agroalimentari, ple de reptes i oportunitats. Per això, és el moment d'apostar per l'AgroTech, l'agro del futur. AgroBank va a liderar el canvi per facilitar-lo als nostres clients», agrega Jaume Masana, director territorial Catalunya de CaixaBank. I subratlla: «A més, volem contribuir també a fomentar el relleu generacional amb programes de joves agricultors tech i l'impuls de la dona en els entorns rurals».