Una nova agressió a ganivetades al centre de Barcelona, la tercera en pocs dies

 

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona busquen l'autor d'un nou apunyalament al centre de Barcelona, al barri del Raval. A les vuit del matí d'avui, 28 de setembre, un home armat amb un gran matxet ha agredit un altre home al carrer de Carretes. La policia de la ciutat i els Mossos, juntament amb unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques, s'han desplaçat fins al lloc dels fets alertats pels veïns, que també han gravat l'agressió, i han trobat la víctima estirada a terra. L'home, de qui encara no n'ha transcendit la seva identitat, ha estat traslladat a un centre mèdic amb lesions greus per arma blanca a les cames i cops a la resta del cos.

 

La policia, gràcies als veïns, ha pogut identificar a l'agressor i en aquests moments s'ha iniciat un operatiu per poder-lo localitzar i detenir. Els Mossos d'Esquadra sí que han pogut recuperar l'arma que ha fet servir l'agressor, un gran matxet. Ara per ara no ha transcendit tampoc quin és el fet que ha motivat la baralla i la greu agressió al Raval de Barcelona. Alguns testimonis han assegurat que les drogues hi podrien estar darrere. El carrer de Carretes està molt a prop del carrer de l'Hort de Sant Pau, un indret on cada dia dormen i hi passen les hores diversos sense sostre.

 

Tercer agressió greu al centre de Barcelona per arma blanca

No és el primer apunyalament dels darrers dies al Raval. Els Mossos també van haver d'intervenir en l'agressió amb un ganivet a la Barceloneta el passat diumenge. Un home va entrar a casa d'un altre persones, els dos de nacionalitat marroquina, i el va malferir amb l'arma blanca. Fa més dies, el 19 de setembre, un noi de 20 anys també va ser agredit amb un ganivet en aquest mateix carrer del Raval, al carrer de Carretes. Barcelona i concretament la zona de Ciutat Vella, amb els barris del Raval, el Gòtic i la Barceloneta s'han convertit en la zona zero de la inseguretat a la capital de Catalunya.