Agredeixen un funcionari a la presó de Ponent

El Centre Penitenciari de Ponent ha registrat aquest cap de setmana una nova agressió a un funcionari, segons ha denunciat CCOO de Lleida en un comunicat. Concretament, els fets han tingut lloc al mòdul 6; un intern amb problemes psiquiàtrics, que ja es troba complint condemna per atemptat contra l’autoritat al carrer, i que durant la seva trajectòria penitenciària ha protagonitzat nombrosos incidents violents contra el personal del Centre Penitenciari de Ponent, «ha agredit a traïció i de manera extremadament violenta al cap d’unitat del departament on es trobava». L’intern de complexió molt forta ha donat sobtadament un cop de puny al funcionari, a causa del qual ha tingut dificultats per mantenir-se conscient, alhora que li ha provocat serioses lesions, amb possibles fractures i contusions.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

L’incident ha tingut lloc en un mòdul de vida ordinari, on una dotació d’aproximadament de 4 funcionaris, han de mantenir l’ordre i la seguretat amb una població de 80 o 90 interns.

 

Agredeixen un funcionari a la presó de Ponent

Acusen un funcionari de la presó de Ponent d'abusar sexualment d'un pres durant dos anys | ACN

 

CCOO de Lleida demana, tant a la direcció del centre com a la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, que per evitar incidents tan greus com aquest es reforci la dotació de personal del centre, la més envellida de tota Catalunya; que es prenguin les mesures legals pertinents perquè aquesta brutal agressió no quedi impune com han quedat tantes altres així com tantes amenaces que pateix diàriament el col·lectiu de funcionaris de presons, i exigeix celeritat i contundència per part de l’Administració per solucionar tots aquests problemes.