Sense Categoria

Agramunt instal·larà aquestes festes una pista de patinatge

Avatar
  • novembre 18, 2017
  • 2 min read
Agramunt instal·larà aquestes festes una pista de patinatge

Els comerços d’Agramunt de forma conjunta amb l’Ajuntament d’Agramunt han ideat una nova campanya per dinamitzar el comerç local de cara les festes de Nadal. Concretament, aquest any s’ha decidit instal·lar una pista de patinatge que estarà ubicada a la plaça del Pou, del 8 de desembre al 7 de gener. e gener. Amb aquesta iniciativa la finalitat de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Agramunt és dinamitzar el comerç local, que la pista de patinatge sigui un complement perquè la gent no marxi a comprar fora i que possibles compradors d’arreu vinguin a Agramunt. A més, amb la seva ubicació a la plaça del Pou es posa en valor un espai de confluència natural dels diversos eixos comercials. La instal·lació tindrà una grandària de 135 metres quadrats i hi podran patinar unes 60 persones al mateix moment. 

 

Tots els comerços i establiments adherits a la campanya tindran a la seva disposició uns tiquets que podran repartir entre els seus clients quan realitzin una compra. Aquest tiquet els donarà dret a poder patinar durant 20 minuts de forma gratuïta. L’obertura al públic de la pista de patinatge coincidirà amb el Mercat de Nadal del dia 8 de desembre, sent el primer dia que es podrà patinar, i que s’allargarà fins passat Reis. A més a més, totes les persones que vulguin patinar i no tinguin un tiquet propi de la campanya, podran adquirir tiquets a la mateixa instal·lació a un preu de 3 euros que inclou l’entrada i el lloguer de patins.

 

Si et un comerç d'Agramunt i encara no t’has adherit a la campanya, posa’t en contacte amb el departament de promoció econòmica de l’ajuntament abans del dimarts 21 de novembre. Aquesta és la segona acció de la marca Agramunt T’estima que ha estat consensuada amb els comerciants d’Agramunt. Cal recordar que l’any passat, coincidint amb les festes de Nadal, es va dur a terme una campanya d’intercanvi d’unes butlletes per unes capses màgiques. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *