Àger renova l’escola que també farà de llar d’infants a partir del setembre

L'Ajuntament d'Àger està duent a terme aquest estiu les obres de renovació i ampliació del Col·legi Andreu Farran, per tal que els nens i nenes tinguin més espai al pati, i també per poder adaptar el centre per a funcionar com a llar d'infants i donar servei als grups I1 i I2.

 

En concret, les obres d'adaptació del Col·legi per tal que pugui funcionar com a llar d'infants consisteixen en l'adequació d'uns nous banys, d'una zona diferenciada entorn del pati i l'habilitació d'aules perquè en puguin fer ús els nadons dels grups I1 i I2, l'equivalent als antics cursos de P1 i P2. El cost de les obres l'assumirà íntegrament l'Ajuntament, i ascendeix als 15.500 euros, IVA inclòs.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge de les obres d'ampliació de l'escola d'Àger

Àger renova l'escola Andreu Farran, que també farà de llar d'infants a partir del setembre | LleidaDiari.cat

 

Gràcies a aquest projecte, el consistori d'Àger podrà oferir al veïnat i als municipis de la zona, per primera vegada, un servei de llar d'infants. Està previst que les obres estiguin enllestides a l'inici del curs escolar.

 

Ampliacions al pati de l'escola

Paral·lelament, aquest estiu el consistori d'Àger ha engegat les obres d'ampliació del pati del Col·legi Andreu Farran, que preveuen tenir enllestides en un parell de setmanes, amb l'objectiu que, en la tornada a l'escola, els nostres nens i nenes puguin disposar d'un espai nou per jugar, que estarà completament arranjat i sumarà un nou tobogan, elements de joc i una zona d'arbres.

 

Aquesta ampliació es duu a terme gràcies a una donació de la família Rossell, que va cedir aquest espai al municipi per tal que els nostres infants en puguin gaudir Les obres, que han tingut un cost de 22.500 euros, IVA inclòs, es duen a terme gràcies a una subvenció de la Diputació de Lleida, que ha aportat 22.144 euros en el marc del Pla de Cooperació Municipal per al finançament d'inversions.