Àger engega una iniciativa fotogràfica per promoure el turisme durant les festes de Nadal

L’Ajuntament d’Àger ha engegat una iniciativa amb l’objectiu de promoure que les famílies del territori visitin el municipi durant les festes de Nadal, per trobar i fotografiar els diferents troncs de Nadal que s’han repartit per tots els pobles d’Àger.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En concret, el consistori d’Àger obsequiarà els diferents grups que hi participin amb visites guiades pel poble d’Àger, en què es podrà gaudir de la bellesa arquitectònica del municipi, amb una visita a la Col·legiata de Sant Pere, a la Capella del Calvari, i podran descobrir tots els racons amagats del nucli antic, les darreres excavacions arqueològiques i tota la història d’Àger.

 

Com participar al concurs

Per participar-hi, només cal que les famílies i els grups que s’hi vulguin sumar recorrin els carrers d’Àger i els diferents pobles que en formen part, amb l’objectiu de cercar els troncs de Nadal que s’han amagat pels diferents indrets d’Àger. Una vegada es localitzin, caldrà fer fotografies dels troncs i enviar-les al correu electrònic administracio@ager.cat. Les persones que facin arribar les fotografies a l’Ajuntament, guanyaran aquesta visita guiada, que es durà a terme en una data a convenir entre l’ajuntament i els grups premiats.

 

L’alcaldessa d’Àger, Mireia Burgués, ha explicat que l’objectiu d’aquesta campanya és promoure que el veïnat d’Àger i del territori vingui a la població per omplir Àger d’alegria en aquestes dates assenyalades, i per gaudir de tota la decoració nadalenca que hem repartit per les nostres places i carrers, ha explicat Burgués. Per a l’alcaldessa, a més a més, el fet que el premi sigui una visita guiada pel municipi també és una manera de fer poble a través d’una activitat en grup.