Comarques

Oferta de feina: El poble de la Noguera que busca treballadors

Ja es poden consultar dues borses de treball al municipi

Marta Romera
  • desembre 5, 2022
  • 3 min read
Oferta de feina: El poble de la Noguera que busca treballadors

L’Ajuntament d’Àger ha obert dues borses de treball, una d’auxiliar de geriatria a la residència, davant la necessitat de gericultors i gericultores, que condiciona la continuïtat del centre, i l’altra amb l’objectiu de cobrir vacants d’agutzils. En concret, el consistori ha aprovat les bases per a la constitució, d’una banda, d’una borsa de treball d’auxiliars de geriatria per a la Residència de la Vall d’Àger i, de l’altra, una borsa de treball de personal laboral temporal d’agutzils per a l’Ajuntament d’Àger, que servirà per seleccionar candidats i candidates que puguin cobrir les vacants i acumulacions de tasques.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La borsa de gericultors i gericultores

L’Ajuntament d’Àger ha aprovat la creació d’una borsa de treball per cobrir vacants i substitucions de les places d’auxiliar de geriatria a la residència d’avis de la Vall d’Àger. En concret, les funcions consisteixen en la realització de feines assistencials, de suport a l’autonomia personal com l’alimentació, la vestimenta, la neteja personal o el suport a la mobilitat, i tasques d’acompanyament, tant als usuaris i usuàries de la residència com a la seva família, entre altres coses.

 

Les persones que es vulguin presentar a aquesta borsa de treball tenen temps fer presentar les seves sol·licituds fins al pròxim 12 de desembre. Per poder-ne formar part, caldrà posseir el títol de tècnic en atenció a persones en situació de dependència, en atenció sociosanitària, cures auxiliars d’infermeria, el Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, o bé el Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitària a persones en el domicili. Igualment, les persones aspirants hauran de disposar del certificat de nivell A2 de català. La borsa tindrà una vigència de 2 anys.

La borsa d’agutzils

El consistori d’Àger també ha creat una borsa de treball per a futures contractacions temporals per a substituir treballadors i treballadores municipals amb dret a reserva de lloc de treball, cobrir temporalment vacants, jubilacions o per atendre necessitats urgents de contractació. En concret, el consistori busca persones per fer les tasques de manteniment i conservació dels edificis i les instal·lacions municipals, per fer treballs bàsics d’obra i pintura, reparacions a les dependències municipals i la via pública, les tasques de neteja viària, de senyalització i de jardineria, entre altres coses.

 

Les persones interessades tenen temps per presentar les seves sol·licituds a l’Ajuntament fins al pròxim 11 de desembre, i hauran de tenir carnet de conduir B, el certificat bàsic de català (A2), i estar capacitats per dur a terme totes les tasques d’agutzil. La borsa que es formi tindrà una vigència de 3 anys.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *