Els Agents Rurals troben en poques hores 3 voltors electrocutats a la Noguera

Els Agents Rurals van recollir aquest diumenge restes de dos voltors al terme municipal d'Àger, a la comarca lleidatana de la Noguera. La troballa sense vida d'aquests dos animals, es va dur a terme en el transcurs de les inspeccions d'ofici que fa el cos a les instal·lacions elèctriques de la zona. D'altra banda, en aquest cas gràcies a l'avís d'un particular, els agents van recollir un tercer exemple al terme municipal de la Baronia de Rialb, també a la Noguera.

 

Davant la situació, els agents van decidir traslladar-lo fins al Centre de Fauna Salvatge de Vallcalent per tal de dur-li a terme la necròpsia veterinària que confirmi la causa de la seva mort. Tanmateix, els agents han informat que requeriran a la companyia que faci les correccions que calguin per evitar noves morts a la instal·lació elèctrica.

 

Paral·lelament, en les darreres hores, els Agents Rurals han denunciat una persona per pescar en zona de refugi a l'embassament de Sant Llorenç de Montgai (Camarasa) sense el permís per a la zona de pesca controlada. Segons han informat els Agents Rurals a través de les xarxes socials, al febrer a l'embassament han fet fins a tres denúncies per pescar en zona de refugi, dues per navegació amb embarcació de motor sense desinfectar-la, sense matrícula i sense assegurança, tres per pescar sense permís de la zona de pesca controlada i dues per pescar sense llicència de pesca.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Els Agents Rurals rescaten a la Noguera un Duc i un voltor electrocutats

El passat mes de novembre els Agents Rurals van rescatar un cadàver de Duc presumptament electrocutat al peu d'un transformador elèctric a Algerri, a la comarca lleidatana de la Noguera. Segons van informar els Agents Rurals a través de les xarxes socials, van rebre l'avís gràcies a un ciutadà que es va amb l'exemplar sense vida de l'animal. Paral·lelament, en aquest cas a Artesa de Segre, també a la Noguera, els Agents Rurals van comprovar la presència d'un voltor mort en un suport elèctric de tensió mitjana. En ambdós casos van aixecar acta i van requerir la companyia perquè protegeixi la instal·lació per evitar nous casos.