Balears Vadevi

Els Agents Rurals troben un poni extraviat a Juneda

  • març 25, 2019
  • 3 min read
Els Agents Rurals troben un poni extraviat a Juneda

Els Agents Rurals van trobar diumenge, gràcies a l'avís d'un ciutadà, un poni extraviat a Juneda, a la comarca lleidatana de les Garrigues. Segons han informat a través de les xarxes socials, els Agents Rurals van poder trobar al propietari de l'animal. En aquest sentit, l'home va poder recollir l'animal i els professionals li van instar a xipar-lo i donar-lo d'alta.

 

D'altra banda, en aquesta ocasió el dissabte, els Agents Rurals van denunciar una rompuda sense autorització de 3.000 metres quadrats d'alzina carrasca a la Noguera. Recorden que per a la rompuda de terrenys forestals cal una autorització prèvia. 

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Denuncien el propietari d'un cavall perdut i desnodrit d'Algerri

El passat mes de maig del 2018, els Agents Rurals van col·laborar en la captura i custòdia d'un cavall escapat prop de la C-26, a Algerri, després de l'avís d'un particular. Segons van informar els Agents a través de les seves xarxes socials en el seu moment, es va aixecar una acta d'inspecció de benestar d'èquids al propietari i se'l va instar a xipar i regularitzar la seva tinença davant el Departament d'Agricultura. Tanmateix, se li va sol·licitar la millora de la seva alimentació, tancament i aixopluc. Tal com van explicar els Agents Rurals, l'animal, d'una avançada edat, estava «molt prim» i, per tant, es farà un seguiment per part d'un veterinari. 

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Apareix un ruc caminant sol pel Passeig de Ronda de Lleida

El passat mes de juny, un ruc es va endinsar pel centre de Lleida procedent de l'N-II causant expectació entre els ciutadans que van veure com l'animal caminava tranquil·lament entre els cotxes. El ruc va entrar a Lleida pel Passeig de Ronda i, finalment, va ser un ciutadà qui va poder detenir l'animal. Segons va informar la Guàrdia Urbana a LleidaDiari.cat, els agents van poder localitzar al propietari que es va fer càrrec de l'animal. Tot i la curiositat ciutadana, la Urbana assegurà que no es va registrar cap incident.

 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.