Sense Categoria

Els Agents Rurals denuncien 3 pescadors furtius a Alfarràs

Avatar
  • setembre 5, 2018
  • 3 min read

Imatge de les canyes comissades | @agentsruralscat

 

Els Agents Rurals van denunciar el passat cap de setmana a tres pescadors furtius en una zona de pesca controlada a la localitat lleidatana d'Alfarràs. Segons han informat els Agents Rurals, els denunciats no duien ni llicència de pesca, ni permís de la zona. A més pescaven en una zona prohibida tot i estar senyalitzada la prohibició de fer-ho. És per això que, durant aquest servei, comissem tres canyes.

 

Paral·lelament, els Agents Rurals han inspeccionat també el passat cap de setmana a quatre caçadors al terme municipal de Puiggròs. En aquest cas van tramitar dues denúncies per caçar conills en època de veda i dues denúncies més per no recollir les beines dels cartutxos. Finalment, van comissar les armes utilitzades i la caça obtinguda.

Imatge del moment de la denúncia a un dels caçadors

Imatge del moment de la denúncia a un dels caçadors | @agentsruralscat

 

 

D'altra banda, els Agents Rurals van denunciar el cap de setmana a quatre ciutadans francesos per acampar a l'entorn de l'embassament de Canelles, al terme municipal d'Os de Balaguer en terrenys forestals d'utilitat pública i dins l'EIN dels Vessants del Noguera Ribagorçana. Aquesta pràctica, recorden els Agents Rurals, no està permesa en aquesta zona i davant l'advertència van procedir a la denúncia pels fets.

 

Cal recordar que fa uns dies, els Agents Rurals van denunciar un conductor per circular camp a través a la vall de Tor, al Pallars Sobirà. Segons han informat els Agents Rurals, aquesta pràctica és il·legal i es sanciona amb multes a partir de 300 euros. El lloc on hi havia el vehicle és dins del Parc Natural de l'Alt Pirineu i dins la Reserva Nacional de Caça de l'Alt Pallars. La mateixa setmana els Agents Rurals també han dut a terme diverses actuacions a la demarcació de Lleida.

 

Concretament, es va activar un servei de prevenció del furtivisme de pesca a la reserva genètica de truites a la Noguera Pallaresa. Arrel d'aquest, els Agents Rurals van denunciar un pescador per infringir la llei de pesca: sacrificar truites inferiors a la mida mínima i no haver marcat el dia al carnet de pescador riberenc. Davant la situació, els Agents Rurals van comissar la canya, el carret i tres truites. La sanció per aquestes infraccions ronden fins els 400 euros.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *