Capturen un porc domèstic perdut pel campus universitari de Cappont

Imatge del porc al campus de Cappont

Imatge del porc al campus de Cappont | @agentsruralscat

 

Els Agents Rural del Segrià van capturar divendres passsat una cria de porc domèstic que va aparèixer al campus universitari de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL). Segons han informat aquest dimarts els Agents Rurals a través de les xarxes socials, els agents encarregats de rescatar-lo el van traslladar fins al centre de fauna salvatge de Vallcalent de Lleida. L'animal es trobava en bon estat de salut. 

 

Els Agents Rurals rescaten un voltor del nucli antic de Tremp

En els darrers dies els Agents Rurals de la demarcació de Lleida també han dut a terme altres tasques de rescat d'animals salvatges. La última ha estat la captura el passat cap de setmana d'un nou voltor que havia descendit fins al nucli urbà de Tremp. Segons han informat a través de les xarxes socials, l'animal no en podia sortir tot sol i, per tant, el van alliberar en una zona alta del mateix municipi de Tremp. Cal destacar que el voltor es trobava en bon estat de salut i que va emprendre el vol sense problemes.

 

A la vegada, aquest cas recorda el de la setmana passada. En aquella ocasió, els Agents Rurals van capturar un voltor comú al nucli urbà de Guàrdia de Noguera, al Pallars Jussà, que tenia problemes per enlairar-se i el van alliberar en un paratge situat a molta alçada dins la mateixa comarca. Segons van informar en el seu moment els Agents Rurals a través de les xarxes socials, el voltor volava sense problemes. Tanmateix, va explicar que habitualment, durant l'estiu, voltors joves que fa poc que han saltat del niu, perden alçada i no poden recuperar el vol per manca d'experiència.

 

La important tasca dels Agents Rurals en el rescat d'animals salvatges

Totes aquestes activitats i serveis dutes a terme entre el cap de setmana i aquest mateix dilluns, són una mostra de la tasca que desenvolupen els Agents Rurals a la demarcació de Lleida. En especial, en el seu tractament, rescat i alliberament d'espècies d'aus com els voltors.