Afectacions de trànsit a la ciutat amb motiu de la Festa Major de Lleida

Ja ha començat la Festa Major de Lleida i, amb ella, arriben alguns talls en la circulació de la ciutat que quedarà restringida o afectada en diferents punts per tal de poder seguir amb els actes programats sense problema. 

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Les zones tallades al trànsit

Zona Camps Elisis

Carrer Santa Cecília: Prohibició de circulació des del carrer Eduard Velasco fins al vial dels Camps Elisis.

Av. d'Alacant: Prohibició de la circulació entre la rotonda amb el carrer Camí de Picos fins al vial dels Camps Elisis.

Av. Tarradellas. Es prohibirà l'estacionament de vehicles al tram comprès entre la “rotonda del tractor” i l'avinguda Victoriano Muñoz.

També es prohibirà l'accés a l'avinguda Tarradellas des de l'avinguda Victoriano Muñoz, permetent únicament el trànsit de sortida en direcció av. Victoriano Muñoz.

 

Zona firetes

En horari de funcionament de les firetes ubicades al Camí de Granyena, s'aplicaran les següents restriccions:

Camí de Granyena: El tram del camí que permet l'accés a les firetes quedarà restringit i es reservarà exclusivament pels vianants.

Es prohibirà l'accés a l'av. Victoriano Muñoz dels vehicles procedents del Pont de Pardinyes.

Es prohibirà la circulació de vehicles provinents de l'av. Victoriano Muñoz en direcció Pont de Pardinyes.

Afectacions de trànsit a la ciutat amb motiu de la Festa Major de Lleida | LleidaDiari.cat

 

Estacionament a l'Avinguda Tarradellas

Estacionament Av. Victoriano Muñoz- Av. Tarradellas: Aquest estacionament s'ha habilitat de tal manera que permet l'estacionament de vehicles, reservant un espai per la circulació dels vianants. L'entrada i la sortida de vehicles, es realitzarà únicament per l'accés ubicat a l'av. Tarradellas.

Estacionament Av. Tarradellas (zona antic restaurant Komba): Aquest estacionament aprofita una zona de terra al marge esquerre del canal de Seròs. A tal efecte, s'ha habilitat un espai reservat protegit per tanques a l'av. Tarradellas, per la circulació de vianants.

Estacionament a l'Avinguda Victoriano Muñoz

Estacionament rotonda del “Caragol”: Al marge de la rotonda d'accés als Camps Elisis, s'habilitarà un espai destinat a l'estacionament de vehicles. També s'habilitarà un espai protegit amb tanques a l'av. Victoriano Muñoz, per la circulació de vianants.