Important: Afectacions de trànsit diumenge per la Cursa de la Dona de Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida regularà aquest diumenge al matí els desviaments de trànsit previstos durant la celebració de la 9a Cursa de la Dona Nayox de Lleida. Aquest esdeveniment, que aplegarà enguany unes 1.500 persones participants, és una festa atlètica que combina una cursa i una caminada de 5,6 quilòmetres pel centre de la ciutat.

La cursa, que s’iniciarà a les 11.00 hores del matí, sortirà de la canalització del Riu Segre i continuarà per la passarel·la del Liceu Escolar, Avinguda de Madrid, Avinguda del Segre, Príncep de Viana, Comtes d’Urgell, Corregidor Escofet, Avinguda Tortosa, Pont de Pardinyes i tornada a la canalització del Riu Segre fins als Camps Elisis, on finalitzarà el recorregut.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Per poder facilitar i garantir la seguretat del recorregut, al voltant de les 10.45 hores i fins al pas de l’últim participant hi haurà els següents desviaments de trànsit:

– Tall de trànsit al camí de Granyena, tram comprés entre l’entrada del camí procedent del polígon del Segre (pas a nivell) i el Pont de Pardinyes.

– Tall de trànsit al Pont de Pardinyes en sentit interior ciutat. El punt de tall serà a la rotonda del carrer Josep Baró Travé.

– A l’Avinguda Tortosa, entre el Pont de Pardinyes i Corregidor Escofet, es tallarà la circulació.

– El carrer Comtes d’Urgell quedarà tallat al trànsit des de Corregidor Escofet fins a Príncep de Viana.

– Els carrers Victoriano Muñoz i Príncep de Viana quedaran tallats en sentit Pl. Europa fins al carrer Comtes d’Urgell.

– L’Avinguda del Segre quedarà tallada en sentit Avinguda Tortosa. En sentit Pl. de la Pau, restarà oberta des de Lluís Roca.

– El Pont Vell quedarà tallat momentàniament al trànsit mentre duri el pas de corredors.

– Momentàniament, a la sortida, a Plaça Espanya es restringirà l’accés a l’Avinguda de Madrid, autoritzant exclusivament els autocars, taxis amb parada a Blondel i usuaris dels pàrquings.

Es recomana:

– Per travessar el riu cal evitar el Pont Vell, el Pont de Príncep de Viana i el Pont de Pardinyes en sentit interior ciutat.

– Es recomana utilitzar el Pont de la Universitat o el dels Instituts, que no es veuran afectats per la cursa.

– Els autobusos de les línies que circulen pel recorregut de la cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.