Afectacions al trànsit amb motiu de la celebració de Municipàlia i Innocamping

Afectacions al trànsit amb motiu de la celebració de Municipàlia i Innocamping| Redacció – Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

 

La celebració de la 18a edició de Municipàlia (Fira Internacional d’Equipaments i Serveis Municipals) i la 2a edició d’Innocamping (Saló Nacional Professional de Serveis i Equipaments per als Càmpings i Empreses del Lleure a l’Aire Lliure) en el recinte de Fira de Lleida als Camps Elisis comportarà fins el proper 19 d’octubre afectacions al trànsit rodat en el vial que travessa els Camps Elisis, des d’Avinguda Alacant fins a Josep Tarradelles. 

Així, hi haurà trànsit restringit a veïns i veïnes i accés a guals als carrers Santa Cecília, Avinguda Alacant i Avinguda Josep Tarradelles –des del carrer Camí de Granyena fins al vial dels Camps Elisis. Durant aquest període de temps el trànsit es desviarà per avinguda Camí de Picos i Avinguda Victoriano Muñoz.
 
Ambdós certàmens, que es desenvoluparan del 13 al 16 d’octubre, aplegaran 315 expositors directes repartits en una superfície de 22.500 metres quadrats i un programa paral·lel que inclou 40 activitats professionals de gran qualitat. Enguany hi haurà plena ocupació dels pavellons i s’incrementa la superfície d’exposició exterior en un 15% respecte a l’edició del 2013, fins arribar als 2.500 metres quadrats.
 
Un dels factors que fan de Municipàlia una fira de referència internacional és l’impacte econòmic que té sobre la ciutat i les poblacions del voltant, sobretot en l’hoteleria i la restauració, que es calcula que és de 7,5 milions d’euros. A més, amb un 15% d’expositors estrangers, l’edició d’enguany de Municipàlia serà una de les més internacional de la història, atès que hi haurà la presència d’empreses de països com el Canadà, França, Alemanya, Holanda, Itàlia, Portugal i Turquia. En l’àmbit estatal, hi haurà empreses d’Alacant, Barcelona, Burgos, Castelló, Girona, Guipúscoa, Osca, Lleida, Madrid, Múrcia, Ourense, Palència, Pontevedra, Tarragona, València, Biscaia, Saragossa i Sevilla.