Sense Categoria

Afanoc Lleida organitza un nou taller d’iniciació al voluntariat

Avatar
  • octubre 16, 2018
  • 2 min read
Afanoc Lleida organitza un nou taller d’iniciació al voluntariat

AFANOC LLEIDA, la delegació lleidatana de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, ha organitzat per al pròxim 10 de novembre una nova edició del seu taller d’iniciació al voluntariat. La formació, dirigida a totes aquelles persones que volen fer tasques de voluntariat a l’entitat, té per objectiu que coneguin el treball que es fa a AFANOC LLEIDA abans de començar a col·laborar. El taller, gratuït, tindrà una durada de quatre hores (de 9.00 a 13.00 hores) i s’estructurarà en tres blocs.

 

Una primera part on s’explicarà què és AFANOC, quins són els seus objectius i què és la Casa dels Xuklis, el seu projecte més emblemàtic. Posteriorment es tractaran els aspectes psicoemocionals que es treballen a l’entitat i el taller acabarà amb una descripció de l’atenció social que es dóna als infants i adolescents amb càncer i a les seves famílies i amb els tipus de voluntariats que es poden desenvolupar. Les persones interessades a col·laborar amb l’entitat poden fer-ho amb tasques administratives i de manualitats, en fires o actes, de forma puntual en les campanyes del Posa’t la Gorra o com a voluntaris a domicili. Actualment, AFANOC LLEIDA compta amb una borsa d’una quarantena de voluntaris habituals. Per participar en el taller de voluntariat, cal inscripció prèvia abans del 31 d’octubre en l’email coordinaciolleida@afanoc.org o en el telèfon 973 21 60 57 (Rosa).

 

La llarga trajectòria d'AFANOC

L'associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d'unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil. El 1988 l'entitat va ser registrada com Associació no lucrativa amb el núm 9846 en el registre d'entitats jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. AFANOC ha desenvolupat des de la seva creació una important tasca en àmbits molt diversos al voltant de les necessitats que tenen les famílies quan un nen és diagnosticat amb càncer. Necessitats molt diverses que afecten tant al nen com als pares, mares, germans i germanes, amics, l'escola, entre altres.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *