La policia localitza ADN de Gabriel a la samarreta que el seu pare va trobar el passat dissabte

Imatge del petit Gabriel Cruz Ramíez | SOS Desapareguts

 

Sis dies després de la desaparició del petit Gabriel a Níjar, a Almeria, ha sortit a la llum que la samarreta que el pare del petit va trobar dissabte passat durant un dels operatius de recerca pertany efectivament al desaparegut.

 

Després d'analitzar la peça de roba, ha quedat demostrat que l'ADN que hi havia present és de Gabriel, tal com ha informat avui mateix el ministre de l'Interior. Juan Ignacio Zoido ha donat a conèixer aquesta important informació sobre la desaparició de Gabriel a través de les xarxes socials, on ha assegurat que la cerca del petit de 8 anys «continua», i que «la col·laboració ciutadana és fonamental». 

 

Van trobar la samarreta a diversos quilòmetres d'on va desaparèixer

La samarreta en qüestió, de color blanc, va ser trobada pel pare del petit, Ángel Cruz, i posteriorment identificada pels pares. Ara bé, aquesta no figurava a la llista dels elements que portava Gabriel abans de la seva desaparició. 

 

La troballa es va produir a diversos quilòmetres del lloc on va desaparèixer el menor, un camí de tan sols 100 metres que ell coneixia molt bé. Els pares continuen sense entendre què feia la samarreta en aquella zona, tenint en compte que no era el que portava quan es va perdre el seu rastre. 

 

 

Encara amb l'esperança de trobar-lo viu

Els pares de Gabriel, tot i aquesta nova informació, continuen tenint l'esperança de trobar el seu fill amb vida. De fet, ahir mateix, durant una roda de premsa, van assegurar que es troben més esperançats, després d'haver buscat el petit en diferents pous, basses i llacunes, sense trobar el seu cos. 

 

El que més desitgen és trobar el seu fill de 8 anys viu, ja que creuen que si fins ara no l'han trobat en aquells llocs, no pot haver mort «ofegat». En un primer moment, després de trobar la samarreta, aquesta era la seva principal preocupació.