Sense Categoria

Adif restablirà dilluns la circulació ferroviària entre Lleida i Binèfar

LleidaDiari
  • juny 10, 2021
  • 2 min read
Adif restablirà dilluns la circulació ferroviària entre Lleida i Binèfar

Adif restablirà dilluns el trànsit ferroviari en la línia d'ample convencional entre Lleida i Binèfar, dues setmanes abans del previst.

 

L'ens gestor ha acabat les obres de millora de la infraestructura, que s'han centrat en quatre punts, després dels episodis climatològics adversos que van afectar aquest tram. D'aquesta manera, es recuperarà el servei de Mitjana Distància de la línia Lleida-Saragossa.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Aquestes actuacions també permetran eliminar progressivament limitacions temporals de velocitat (LTV) existents en el tram Lleida-Binèfar.

Adif restablirà dilluns la circulació ferroviària entre Lleida i Binèfar

Adif restablirà dilluns la circulació ferroviària entre Lleida i Binèfar, dues setmanes abans del previst | LleidaDiari.cat

 

Renfe ha garantit la mobilitat dels usuaris mitjançant un servei alternatiu per carretera

Durant l'execució dels treballs, Renfe ha garantit la mobilitat dels usuaris mitjançant un servei alternatiu per carretera. Els treballs han suposat una inversió de prop de 7 milions d'euros (sense IVA).

 

En concret, Adif ha actuat en quatre punts dins dels trajectes de Binèfar-Tamarit, Almacelles-Raimat i Raimat-Lleida.

 

Les actuacions, que van començar el 19 d'abril, han consistit en excavacions, reconstrucció i reforç de terraplens i del seu fonament, així com l'execució de pilots de formigó en dos dels quatre sectors d'actuació.

 

Necessari desmuntar la superestructura de via i la protecció de les instal·lacions

Per dur a terme els treballs, ha estat necessari desmuntar la superestructura de via i la protecció de les instal·lacions de seguretat i comunicacions i, posteriorment, reposar-los de nou.

 

Una vegada restituïda la circulació ferroviària, se seguirà amb treballs de reforç, millora del drenatge i restitució dels camins i finques afectades per les obres, segons han informat des d'Adif i Renfe.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *