Successos

Acusen un jove de fer tocaments a menors durant les Festes de Lleida

Marta Romera
  • octubre 3, 2022
  • 2 min read
Acusen un jove de fer tocaments a menors durant les Festes de Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dissabte a la nit a un home de 27 anys i nacionalitat senegalesa com a suposat autor de tocaments de caràcter sexual a quatre noies menors d’edat. Els fets van tenir lloc a la zona de concerts de les Festes de Tardor, a l’avinguda Rovira Roure.

firetes-lleida-bo

En primer lloc, una de les noies, de 17 anys va anar al punt lila instal·lat a la zona i va avisar que un home li havia refregat les parts al seu cul. Després, dos joves de 14 i una de 15 anys també van anar alertar al punt que aquest individuo els havia fet el mateix i tot seguit es va activar el protocol d’actuació en aquests casos. Una patrulla que estava al lloc va detenir al suposat agressor que coincidia amb la descripció facilitada per les víctimes. 

El detingut està acusat d’un delicte d’abús sexual a menors i passarà a disposició judicial aquest dilluns. Les joves que van patir els tocaments van presentar denuncia el mateix dissabte a la nit.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *