Acusen un home de llençar droga des del carrer al pati de la presó de Lleida

L’home acusat de tirar droga des de l’exterior al pati de la presó de Lleida, en ple confinament, diu que només eren pedres. Ha declarat que ho feia per «dissimular» perquè la noia a qui acompanyava estava parlant amb el seu home pres i «no es pot».

La fiscal, en canvi, assegura que realment estava «dissimulant» perquè havia llençat dos paquets amb droga. A més, considera que els fets han quedat provats perquè el responsable de les càmeres de seguretat el va veure fent dos llançaments i al carrer no hi havia ningú més. Els dos paquets amb marihuana, haixix, cocaïna i heroïna es van localitzar a l’interior dels patis dels mòduls 7 i 11. La defensa diu que és impossible que pogués llençar els paquets a 10 metres i superant una tanca de 8.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La fiscalia demana 9 anys de presó

La fiscalia demana 9 anys de presó per a l’home acusat d’haver introduït al Centre Penitenciari de Ponent dos paquets amb droga, valorada en uns mil euros. L’home, que havia estat condemnat el 2014 per tràfic de drogues, va tirar suposadament dos paquets des de l’exterior fins al pati de la presó de Lleida que contenien 7 paperetes amb marihuana, 1 d’haixix, 2 de cocaïna i 2 d’heroïna per ser distribuïda entre els interns.

Els fets van passar l’1 d’abril de 2020 i està acusat d’un delicte contra la salut pública amb l’agreujant de reincidència. La fiscalia també demana per a ell una multa de 4.033,68 euros.