Comarques

Mes de març ‘cultural’ a l’Escola de Música de la Seu d’Urgell

Amb concerts i activitats a càrrec de l'alumnat del centre i del Conservatori de música dels Pirineus

Mar Laborda
  • març 10, 2023
  • 3 min read
Mes de març ‘cultural’ a l’Escola de Música de la Seu d’Urgell

L’Escola Municipal de Música (EMM) de la Seu d’Urgell celebra durant cada setmana d’aquest mes de març concerts i activitats per part de l’alumnat del centre i del Conservatori de música dels Pirineus. Així, el pròxim dissabte 11 de març es farà una trobada amb alumnat de violí i viola de les escoles de música de la Seu d’Urgell, Berga i Puigcerdà. Un matí de treball amb l’alumnat i professorat de les tres ciutats que finalitzarà amb una audició interna.

Per diumenge 12 de març tindrà lloc el primer dels Petits concerts de primavera. L’alumnat de l’aula de Cant oferirà un concert a les 12.00 hores del migdia a la sala d’audicions de l’EMM. El concert és obert a tothom. També diumenge, alumnat de cant coral de 9 a 11 anys participaran al ‘Vine a cantar amb els Beatles’ a l’Auditori de Barcelona.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Per dissabte 18 de març, a les sis de la tarda, la sala de Sant Domènec acollirà el concert de música moderna amb combos, solistes, grup de cambra d’acordions, entre d’altres, amb un repertori musical molt variat.

 

Diumenge 19 de març, al matí a Puigcerdà on els acordionistes de la Seu i de la capital cerdana treballaran conjuntament i finalitzaran, al Museu Cerdà, amb un Vermut concert. Els Acordions del Pirineu pels assistents. A la tarda, a Organyà, els alumnes Laia i Marc Pino commemoraran, per segon any consecutiu, el Dia Mundial del Piano, que tindrà lloc a la sala Xart, a les cinc de la tarda.

 

Dijous 23 de març, a les 19.30 hores del vespre, a la sala d’audicions tindrà lloc el segon dels Petits Concerts de Primavera amb l’alumnat de corda de l’Escola. Un concert obert al públic on els i les instrumentistes oferiran una mostra del que han estat treballant.

Per finalitzar aquest mes de març, dissabte 25 serà el torn dels pianistes, amb el tercer dels Petits Concerts de Primavera-Dia Mundial del Piano, obert a tota la ciutadania. En aquesta ocasió l’alumnat de l’aula de piano oferiran dos concerts, un a les 17.30 hores de la tarda, i el segon a les 18.30 hores, tots dos a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.

 

Cal remarcar que l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell ja va iniciar el passat 4 de març aquest mes de maç ‘cultural’ amb el concert de l’alumnat de piano del Conservatori de música dels Pirineus i de l’Institut de música d’Andorra la Vella. L’activitat va servir per fer coneixences i enfortir vincles entre alumnat d’ambdós centres. La jornada es va cloure amb un concert al Museu Cerdà de Puigcerdà.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *