Gaudeix de tots els actes programats a la demarcació de Lleida per Carnaval

  • Guissona prepara un carnaval de promou la participació popular

El Carnaval de Guissona que se celebrarà el pròxim dissabte 18 de febrer, començarà amb la desfilada de disfresses infantil, una desfilada que concentrarà tots els infants a la plaça major durant el matí, a ritme del grup d’animació segarrenc, Alea Teatre i l’espectacle un DIA GENIAL. Durant l’espectacle, l’Associació Gastronòmica LA MANDUCA elaborarà una truita de patates gegant, feta amb gairebé 300 ous, i que posteriorment podran degustar les persones que durant el matí de dissabte es passegin per la plaça major de la vila.

 

  • El Carnestoltes de Tàrrega organitza divendres 17 de febrer una xocolatada solidària contra el càncer infantil

Tàrrega ja ho té tot a punt per viure una nova edició del Carnestoltes, que se celebrarà del 16 al 19 de febrer. Enguany, la celebració més esbojarrada de l’any a Tàrrega també tindrà una vessant solidària, ja que el divendres de Carnaval (17 de febrer) a les 6 de la tarda la plaça del Carme acollirà la tercera xocolatada solidària en favor de la lluita contra el càncer infantil.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!
  • Solsona consolida els punts liles per a un Carnaval lliure de violències sexistes i LGTBIfòbiques

Carnaval és un bon moment per recordar a la població que l’oci s’ha de viure lliure de violències sexistes i LGTBIfòbiques. Per això Solsona repeteix la campanya que porta per lema ‘Treu la màscara a les violències’, amb diferents accions per sensibilitzar, prevenir i actuar en cas d’agressions o comportaments sexistes. S’organitzarà un punt lila fix, un altre a la sala polivalent i un punt lila popular.

 

  • Lleida es prepara per tornar al carrer per celebrar el Carnaval 2023

Tot preparat perquè Lleida torni al carrer per celebrar el Carnaval 2023. Del 16 al 22 de febrer s’han programat tot un seguit d’actes amb la implicació d’entitats i col·lectius de la ciutat per tal de viure aquesta festa tan popular.