T’interessa: Acord per a millorar la competitivitat de les empreses de Tàrrega

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tàrrega han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l'assessorament i la formació dels empresaris.

 

El conveni, signat pel president de la Cambra de Tàrrega, Carles Giribet, i el director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional, així com jornades i dinars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que són del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Tàrrega, ha agraït el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. Giribet, ha destacat la importància de l'assessorament de professionals especialitats en comerç internacional, ja que sovint les empreses es troben amb qüestions d'operativa, administratives, fiscals i contractuals que requereixen d'aquest suport.

Imatge de l'acord entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tàrrega

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Tàrrega renoven l'acord per incrementar la competitivitat de les empreses | LleidaDiari.cat

 

El director territorial Catalunya de CaixaBank, ha reiterat el suport de l'entitat financera a la cambra targarina i a les empreses del pla de Lleida en un dels moments més complicats per la conjuntura sanitària, econòmica i social. Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l'economia de les Terres de Ponent.

 

CaixaBank, sabem d´empreses, sabem de persones

CaixaBank s'ha consolidat com entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 145 centres de CaixaBank Empreses distribuïts per tot el territori espanyol, en els quals treballen 1.500 professionals altament qualificats amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial. Dos d'aquests centres es troben a les Terres de Ponent, concretament a Lleida ciutat i Tàrrega des dels quals CaixaBank ofereix una proposta única i de valor a les empreses lleidatanes.

 

Els centres d'Empreses del banc compten amb professionals especialitzats en Finançament i serveis; Comerç exterior i tresoreria; Finançament estructurat, Turisme i Negoci immobiliari que ofereixen serveix i productes personalitzats per donar suport, impulsar i atendre les necessitats de les empreses en aquests àmbits.

 

En l´àmbit internacional, CaixaBank dona suport als seus clients empresa amb diverses solucions operatives amb accés efectiu territorial a 127 mercats de diferents països que se sumen als professionals d'alta especialització que treballen a les oficines d'Espanya, oferint el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores, com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos.