Sense Categoria

Aconsegueix escapar dels agents després de trobar-li droga

LleidaDiari
  • juliol 26, 2016
  • 2 min read
Aconsegueix escapar dels agents després de trobar-li droga

Aconsegueix escapar dels agents després de trobar-li droga| Redacció – Fotografia: Guàrdia Urbana Lleida

 

La Guàrdia Urbana de Lleida busca des d'aquest dimarts un individu que va escapar corrents dels agents, quan aquests volien identificar-lo i revisar el que duia a la bandolera. Aquest va aconseguir escapar, tot i que els policies van interceptar diversos embolcalls amb droga.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts, a les 21.00 hores, quan una patrulla va observar a l'encreuament del Segon Passeig de Ronda amb el carrer Paer de Casanovas, un jove de 22 anys, nascut a Equador, i veí de Lleida, que portava a la mà una bosseta transparent amb una substància herbàcia de color verd, presumptament marihuana, que li estava mostrant a un altre jove que l’acompanyava. Els agents els van aturar, i van comissar aquesta substància per presumpta tinença de substàncies estupefaents a la via pública. 
 
Seguidament van intentar localitzar a l’individu que havia venut la substància, i el van trobar a l’exterior d’un establiment d’oci ubicat al carrer Paer de Casanovas. Aquest, en detectar la presència policial, va fer el gest de marxar corrent, però els agents el van aturar per identificar-lo i perquè els ensenyés el que duia a l’interior de la bandolera que portava penjada. El jove es va negar a identificar-se, i quan l’agent va subjectar la bossa de mà per evitar la seva fugida, ambdós van forcejar. L'individu va donar un cop de puny al braç de l’agent, fent-lo desequilibrar i aprofitant per fugir pel carrer Príncep de Viana en sentit a la plaça Europa. Varies patrulles van fer recerca per la zona, sense localitzar a l’individu fins a la data.
 
A l’interior de la bossa intervinguda hi havia un telèfon mòbil marca DPA model H3, varis bitllets i monedes, una caixa de metall amb un embolcall amb una substància farinosa, dos capses de plàstic color blau i color groc amb sis embolcalls amb una substància farinosa de color blanc, i un bosseta de plàstic transparent, amb una substància herbàcia i seca, presumptament marihuana. Davant això, els agents van iniciar les diligències judicials per un presumpte delicte contra la salut pública, i atemptat als agents de l’autoritat.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *