Acomiada’t del mes de juny amb les propostes de l’#agendaLleida!

Un cap de setmana més LleidaDiari.cat arriba amb l’agenda cultural i d’oci de la demarcació de Lleida. No et perdis totes les activitats que s’ofereixen i gaudeix dels dies festius amb totes i cadascuna de les programacions.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

  • La 4a edició del Ricard Viñes Piano Kids and Youth s’ha iniciat aquest dijous, a les 20 h, amb el concert inaugural a l’Auditori a càrrec del guanyador del Segon Premi en el Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes 2023, Artem Kuznetsov, d’origen rus i establert als Estats Units. El regidor de Joventut, Educació i Ocupació, Xavier Blanco, ha assistit a la inauguració.
  • La divuitena promoció del grau de Biotecnologia de la Universitat de Lleida (UdL) tindrà aquest divendres una padrina d’alta volada: la primera dona espanyola que va accedir a la Reserva d’Astronautes de l’Agència Espacial Europea (ESA), escollida entre 22.000 aspirants. Es tracta de la biòloga molecular Sara García Alonso, que actualment treballa al Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO).

  • Arriba la 7a Cursa dels Tres Tossals d’Alcoletge, que se celebrarà en aquest municipi el 29 de juny, a partir de les 20.30 hores, en les distàncies de 5’5 i 10 km i una caminada de 5,5 km. La presentació ha comptat amb l’assistència de la diputada Rosa Maria Perelló i de i l’alumna de l’Escoles, Anna Coll.
  • Almatret acollirà aquest dissabte, 29 de juny un esperat concert de jazz a la placeta de La Societat. El reconegut músic Joan Chamorro, acompanyat per Èlia Bastida al violí i Josep Traver a la guitarra elèctrica, interpretarà grans clàssics del gènere.

  • Ja està aquí la 16a Comarkalada que se celebrarà el dia 29 de juny a Cubells. Uns dels grans reclams de la present edició son les actuacions musicals de Els Catarres i Figa Flawas, caps de cartell d’una jornada en la que també participaran DJ Jordi Balagué i Festucs Brass Band.
  • La festa Aloha Open Night vestirà divendres 28 de juny d’ambient hawaià els carrers i places de la ciutat amb una decoració especial que es mantindrà tot l’estiu per fer més agradable el passeig comercial de Mollerussa.