Sense Categoria

Més accessibilitat i més seguretat al Mercat de la Rambla

LleidaDiari
  • setembre 30, 2021
  • 2 min read
Més accessibilitat i més seguretat al Mercat de la Rambla

La Regidoria de Consum, Comerç, Mercats i Participació, amb la complicitat de la Regidoria de Mobilitat aposta pel nou model del Mercat de la Rambla, que en l'edició de diumenge vinent es desenvoluparà amb menys trànsit i més seguretat, tant pels paradistes i establiments que hi participen, com per a la ciutadania que vagi a gaudir-ne.

 

La regidora Marta Gispert ha explicat que l'Ajuntament de Lleida ha previst aquest tall de circulació durant el matí de diumenge per afavorir la pacificació de la zona per a paradistes i visitants.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

No es podrà circular en el tram entre l'avinguda Francesc Macià i el carrer General Brito

Així doncs, el pròxim diumenge des de les 8.00 a les 15.00 hores no es podrà circular en el tram entre l'avinguda Francesc Macià i el carrer General Brito, en direcció a l'estació de trens. A més, es permetrà que els paradistes puguin fer càrrega i descàrrega de 8 a 10 del matí i de les dues a les tres de la tarda.

 

El nou Mercat de la Rambla va iniciar etapa el dia 5 de setembre amb una renovació de les parades, música en viu i atractius diversos. Es durà a terme cada primer diumenge de mes i hi participa un nombre creixent de parades que diumenge vinent seran més de 30.

Més accessibilitat i més seguretat al Mercat de la Rambla

Més accessibilitat i més seguretat al Mercat de la Rambla | LleidaDiari.cat

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *