Accepta dos anys i tres mesos de presó per robar més de 13.000 euros en diners i joies al propietari del pis on netejava

Accepta dos anys i tres mesos de presó per robar més de 13.000 euros en diners i joies al propietari del pis on netejava| ACN – Fotografia: lleidaalminut.com

 

La dona acusada de robar més de 13.000 euros en diners, joies i també un abric de visó, ha reconegut els fets aquest dimecres i ha acceptat dos anys i tres mesos de presó. M. D. G. M., de 50 anys, va treballar d’assistenta entre l’octubre i el desembre de 2014 en una casa a Lleida.

La dona sabia que a la tauleta de nit de l’habitació del propietari del pis hi havia dues targetes de crèdit amb els seus pins corresponents i les va agafar per treure diners. En total va extreure 4.200 euros en 20 moviments entre el 24 de desembre de 2014 i el 2 de gener de 2015 i va ser enregistrada per les càmeres de seguretat dels caixers. La dona també ha reconegut que va robar de la casa joies valorades en uns 10.000 euros propietat de la víctima, de la seva esposa i de la seva sogra, que va vendre en diversos establiments així com un abric de visó, propietat de la sogra de l’home, que es va trobar al pis de l’acusada durant un registre.
 
El judici s’havia de celebrar aquest dimarts a l’Audiència de Lleida però com ha reconegut els fets les parts han arribat a un acord i han pactat una pena de 21 mesos de presó i 750 euros de multa per un delicte d’estafa i sis mesos de presó més per un delicte de furt. A més, haurà d’indemnitzar les víctimes amb el valor del material robat, que ascendeix a 13.559 euros. La dona ja ha abonat 1.500 euros i l’asseguradora AXA 1.800.