Sense Categoria

Accepta dos anys de presó per vendre cocaïna al barri de la Mariola de Lleida

LleidaDiari
  • març 2, 2016
  • 3 min read
Accepta dos anys de presó per vendre cocaïna al barri de la Mariola de Lleida

Accepta dos anys de presó per vendre cocaïna al barri de la Mariola de Lleida| Text i fotos: ACN

 

Un home acusat de vendre cocaïna al barri de la Mariola de Lleida ha acceptat aquest dimecres 2 anys de presó per un delicte de tràfic de drogues. La fiscalia ha retirat l’acusació per tinença il·lícita d’armes i finalment no s’ha celebrat el judici que havia de tenir lloc a l’Audiència de Lleida. 

El 2 de juliol de 2015 estava citat com a acusat juntament amb tres persones més, un home i els seus dos fills, però no es va presentar. Aquell dia, durant el judici que es va celebrar amb tres dels quatre acusats, els dos germans de 23 i 34 anys van reconèixer els fets i van acceptar cinc anys de presó. El pare va negar els fets però l’Audiència el va condemnar finalment a 1 any i 3 mesos de presó per tràfic de drogues que no causen danys greus a la salut, ja que a casa seva s’hi va trobar cànnabis. El quart implicat que ha estat condemnat ara a dos anys de presó ha reconegut que col·laborava amb la família i que la seva funció era la de repartir pel barri de la Mariola de Lleida la cocaïna que el pare i els seus fills compraven a Tarragona. El ministeri fiscal li demanava inicialment sis anys de presó per tràfic de drogues i tres més per tinença il·lícita d’armes.
 
Els acusats es dedicaven a comprar heroïna a Tarragona per vendre-la després a Lleida. El pare s’encarregava dels contactes amb els proveïdors i els dos germans d’anar a buscar la droga i portar-la per distribuir-la des dels seus domicilis, al barri de la Mariola de Lleida. El quart acusat actuava de repartidor.
 
Després de fer un seguiment als acusats durant el febrer del 2014, la policia va entrar i registrar els domicilis de dos dels acusats el 15 de maig de 2014 a les 5.40h. En un d’ells, en el del pare, van trobar 362,33 grams de cànnabis destinats a la venda amb un preu de mercat de 2.273,77 euros, així com 1.050 euros en metàl·lic procedent del tràfic de drogues. 
 
En l’altre domicili, d’un dels fills, els agents van trobar 4 grams de metadona i 87,61 grams d’heroïna amb una puresa del 6% destinada a la venda, amb un preu de mercat de 5.184,02 euros, així com 71,11 grams de marihuana. També es va trobar una balança de precisió, unes tisores per confeccionar paperines, un revòlver de la marca Astra model 960, alterat i una navalla amb una fulla de 14,2 centímetres. El mateix dia es van trobar més navalles a dos vehicles usats pels acusats i classificades com a armes prohibides.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *