Un abús sexual i un delicte contra la seguretat del trànsit aquest dimecres a Lleida

Aquest dimecres 21, sobre les 13:15 hores, una patrulla de Guàrdia Urbana de Lleida va ser comissionada per anar a l'Avda. Blondel arran d’un avís d’un home que estava creant molèsties al carrer. Un cop al lloc la patrulla va ser requerida per una ciutadana manifestant que un home l’havia estat molestant i perseguint pel carrer.
 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Quan la víctima li va plantar cara, aquest individu va marxar cap a la zona del Liceu Escolar i es va asseure en un banc on hi havia una noia i li va fer tocaments de caire sexual sense el seu consentiment, marxant al ser increpat pels seus actes direcció Centre Històric. Els agents es van entrevistar amb la noia víctima dels abusos, una jove de 18 anys, la qual va corroborar els fets, trobant-se aquesta molt nerviosa, plorant i tremolant. Davant d’aquests fets diverses patrulles van fer recerca de l’autor dels tocaments, localitzant-lo als pocs minuts en un carrer proper i van procedir a la detenció d'aquest home de 37 anys, natural del Marroc i veí de Àlaba, per un delicte d’abusos sexuals. 

 

Un abús sexual i un delicte contra la seguretat del trànsit aquest dimecres a Lleida

Un abús sexual i un delicte contra la seguretat del trànsit aquest dimecres a Lleida | LleidaDiari.cat

 

Ordre d'allunyament i de detenció

Aquest dimecres també, a les 22.50 hores, una patrulla que realitzava servei per la Plaça Pau Casals, va observar una parella asseguda en un banc, la qual en veure el vehicle policial va fer el gest de marxar del lloc ràpidament.
 

Els agents van identificar la parella comprovant que a l’home li constava una ordre vigent de prohibició d’apropament i comunicació vers la senyora que anava amb ell. Els agents han procedit a la detenció de M.C. de 34 anys, nacionalitat Romanesa i veí de Lleida, per un delicte de trencament de condemna. 
 

D'altra banda, aquest dimecres 21 sobre les 23.35 hores, una patrulla també va identificar una persona al C/Salmeron comprovant que li constava una ordre de recerca, detenció i una d’ingrés a presó d’un jutjat d’instrucció de Barcelona. Els agents van procedir a la detenció de  M.E.A. de 35 anys, natural del Marroc i veí de Lleida, per una ordre vigent de cerca, detenció i ingrés a presó.

 

Conducció temerària i Alcoholèmia

D'altra banda, aquest dimecres sobre les 17.30 hores, una patrulla de servei va observar un turisme circulant a una gran velocitat pel C/Princep de Viana. El vehicle va ser perseguit pel cotxe policial i el conductor va fer cas a les senyals i ordres dels agents. En arribar a una cruïlla, el conductor va perdre el control i va acabar impactant contra una caseta de l'ONCE causant danys a altres vehicles estacionats. El conductor va ser traslladat a l'hospital pel SEM.
 

Els agents van comprovar que el conductor, de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, tenia una pèrdua de vigència per punts del permís de conducció sense notificar. Finalment aquesta persona va ser denunciada penalment per conducció temerària, conduir sota la influència de begudes alcohòliques i sota la influència de les drogues. Tanmateix també va ser denunciat per no tenir concertada l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria i per la ITV caducada.