Sense Categoria

Absolt un guàrdia urbà de Lleida que estava acusat de falsificar una multa a Pardinyes

LleidaDiari
  • setembre 30, 2015
  • 2 min read
Absolt un guàrdia urbà de Lleida que estava acusat de falsificar una multa a Pardinyes

Absolt un guàrdia urbà de Lleida que estava acusat de falsificar una multa a Pardinyes| ACN – Fotografia: lleidaalminut.com

 

L'Audiència de Lleida ha absolt un agent de la Guàrdia Urbana que es va asseure al banc dels acusats el passat 16 de setembre per haver comès un suposat delicte de falsedat documental imposant una multa de trànsit a un xofer per aparcar en doble fila a prop del mercat de Pardinyes. 

El tribunal ha donat credibilitat a la versió de l'agent que durant el judici va assegurar que la multa estava justificada per l'aparcament en doble fila i considera que no va falsificar el document. El denunciant per la seva part assegurava que només havia parat uns segons per recollir uns familiars i que per tant no es mereixia la sanció de 100 euros perquè no s'havia absentat del vehicle.

 

Fiscalia demanava per a l'agent de la guàrdia urbana una suspensió de feina i sou durant sis mesos i una multa de 1.440 euros. Segons la sentència, el que va escriure l'agent a la multa no és una falsedat documental sinó que es tracta d'uns fets que va presenciar, que també van ser comunicats al conductor i pels quals podria fer les al·legacions que considerés pertinents.
 
A més a més, l'audiència recorda que l'Ordenança Municipal de Lleida considera parada la immobilització d'un vehicle durant un temps inferior a dos minuts per permetre la càrrega o descàrrega de persones o mercaderies i que s'hi inclou un article que prohibeix ''totalment'' la parada en doble fila.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *