Sense Categoria

Absolt l’acusat d’apunyalar un jove al sortir d’un bar a Lleida

LleidaDiari
  • octubre 16, 2015
  • 2 min read
Absolt l’acusat d’apunyalar un jove al sortir d’un bar a Lleida

Absolt l’acusat d’apunyalar un jove al sortir d’un bar a Lleida| ACN – Fotografia: lleidaalminut.com

 

L'Audiència de Lleida ha absolt un home de 52 anys que va ser jutjat sota l'acusació d'haver agredit amb una petita navalla un jove de 26 anys a la sortida d'un bar de la plaça del Treball de Lleida. El tribunal considera en la sentència que s'ha fet pública aquest divendres que no s'ha aconseguit provar uns fets en què la víctima va rebre una ganivetada a l'abdomen després de negar-se a donar un encenedor a l'agressor. 

Tot i que no es dubta sobre la veracitat d'aquests fets, considera que l'acusat no n'és l'autor i al·lega que l'única prova que aporta l'acusació és la seva versió. Fiscalia demanava 7 anys de presó per un delicte de temptativa d'homicidi.
 
L'acusat es va presentar amb un canvi d'imatge durant el dia del judici i portava el cabell curt i sense arracades, mentre que a la descripció de la víctima després dels fets, al març de 2014 i després de la seva detenció, deia que tenia el cabell llarg, barba de dos o tres dies i arracades. Tot i aquest canvi, el tribunal considera que l'acusat és la mateixa persona que va identificar la víctima al seu dia però remarca que no està ''suficientment acreditat'' que fos la mateixa persona que la va agredir i considera que la identificació es va fer de forma ''espontània'' de manera que podria ser ''errònia''.
 
Fiscalia demanava 7 anys de presó per un delicte d'homicidi en grau de temptativa així com una indemnització per a la víctima de 1.000 euros ja que va trigar 10 dies a recuperar-se i li van quedar dos cicatrius. L'agredit va haver de ser sotmès a una intervenció quirúrgica ja que la ferida que va patir, de 3 centímetres de llarg, va fer que li sobresortís part de l'epipolon, el teixit que protegeix els intestins i els òrgans abdominals.
 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *