Sense Categoria

Absolen per falta de proves l’acusat de violar reiteradament la seva dona a Lleida durant quatre anys

LleidaDiari
  • juny 9, 2016
  • 1 min read
Absolen per falta de proves l’acusat de violar reiteradament la seva dona a Lleida durant quatre anys

Absolen per falta de proves l’acusat de violar reiteradament la seva dona a Lleida durant quatre anys| ACN – Fotografia:

 

L’Audiència de Lleida ha absolt el veí de Lleida de nacionalitat espanyola jutjat el 26 de maig, acusat de violar de manera continuada i per la força la seva dona, de nacionalitat brasilera. La fiscalia demanava dotze anys de presó per un delicte continuat d’agressió sexual amb l’agreujant de parentesc. 

Tant el ministeri públic com l’acusació particular asseguraven que l’home hauria obligat la seva parella, en reiterades ocasions entre el 2009 i el 2013, a mantenir relacions sexuals no consentides tant vaginalment com anal, fins i tot quan la dona estava embarassada, mentre li deia que era una “puta”.
 
L’Audiència de Lleida, però, considera que no hi ha prou proves que demostrin la culpabilitat de l’acusat i fa prevaldre la presumpció d’innocència.
 
A banda de la denúncia per violació i d’uns presumptes abusos sexuals de l’home a la filla d’ambdós que es van arxivar, la dona ha interposat fins a sis denúncies més contra el seu ja exmarit, entre elles per trencar una ordre d’allunyament.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *