Sense Categoria

Enxampen al presumpte autor d’un abocament a la Partida Torres de Sanui de Lleida

LleidaDiari
  • agost 21, 2022
  • 2 min read

La Guàrdia Urbana de Lleida ha identificat el presumpte autor d’un abocament il·legal a la Partida Torres de Sanui. L’abocament es va realitzar el passat 4 d’agost i constava de material d’obra, vidres i runa. La ràpida actuació de la Unitat d’Investigació i Policia Administrativa de la Guàrdia Urbana i la col·laboració ciutadana han estat cabdals per identificar el presumpte autor, una empresa amb domicili fiscal a Vilanova de Segrià. Les sancions per aquest tipus d’abocaments incontrolats són d’entre 400 i 4.000 euros. La Paeria tramitarà amb la màxima celeritat l’inici de l’expedient sancionador.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Cal destacar que la Paeria ha realitzat aquest mateix mes d’agost una prova pilot per evitar abocaments de runa a l’Horta amb la instal·lació d’un contenidor especial de 15 m3 ubicat a la partida Tres Pontets, prop d’una àrea d’aportació de contenidors. D’aquesta manera es facilita la recollida de diversos materials que es puguin generar en aquest entorn i minimitza l’impacte en aquest espai natural. La iniciativa s’ha dut a terme a proposta de la Comissió de l’Horta de la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida (FAVLL).

 

Imatge de la Guàrdia Urbana de Lleida en el moment d'enxampar l'autor d'un abocament il·legal a la Partida Torres de Sanui de Lleida. | LleidaDiari.cat

 

Les properes setmanes s’avaluarà el funcionament d’aquesta iniciativa per implementar la mesura en altres zones de la ciutat. De fet, ja s’han realitzat diversos buidatges, fet que demostra un ús freqüent del contenidor.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *