Sense Categoria

7a edició del Down Town Internacional Ciutat de Lleida

LleidaDiari
  • octubre 2, 2014
  • 2 min read
7a edició del Down Town Internacional Ciutat de Lleida

7a edició del Down Town Internacional Ciutat de Lleida| Redacció – Fotografia: Facebook Down Town Internacional Ciutat de Lleida

 

Lleida aplegarà uns 80 especialistes del mountain bike extrem d’arreu en la 7a edició del Down Town Internacional Ciutat de Lleida, que tindrà lloc aquest diumenge i transcorrerà pel Castell de la Suda i la Seu Vella, les muralles, el Canyeret, el carrer Cavallers i l’avinguda de Blondel.

La modalitat urbana de mountain bike presenta com a al·licient la transformació dels carrers més emblemàtics de la ciutat creant un circuit urbà de bicicleta tot terreny. La Penya Ciclista Colomina és la principal entitat impulsora de la competició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, la Direcció General de l’Esport, la Federació Catalana de Ciclisme i la Real Federación de Ciclismo.
 
El regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso, el representant territorial de l’esport de la Generalitat a Lleida, Josep Ramon Solsona, el vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, el delegat provincial de la Federació Catalana de Ciclisme a Lleida, Jordi Puche, i el President de la Penya Ciclista Colomina, Pep Roca, han presentat aquest dijous la iniciativa. Alonso ha assegurat que, un any més, “Lleida es converteix en un referent mundial en una de les modalitats més extremes del mountain bike, juntament amb ciutats com Lisboa o Paris, convertint el seu Centre Històric en un circuit replet d’obstacles que busquen l’espectacularitat, com salts, mòduls de fusta o escales, entre altres”.
 
A més a més, segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, “la prova serveix per projectar Lleida arreu del món i contribuir, d’aquesta manera, a que sigui declarada Patrimoni Mundial de la Unesco”, ha remarcat el regidor. En aquest sentit, Padilla ha destacat “la gran promoció que suposa per a les terres de Lleida aquesta prova. Alhora que suposa una oportunitat més per aconseguir la declaració de la Seu Vella com a Patrimoni de la Humanitat, ja que la cursa arrenca en aquest punt”.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *