El 61488, cinquè premi de ‘La Grossa de Sant Jordi’, cau a Lleida

El 61488, cinquè premi de ‘La Grossa de Sant Jordi’, cau a Lleida

Aquest 2018 es celebra la segona edició de 'La Grossa de Sant Jordi' | Cedida

 

Ja tenim aquí el cinquè premi de 'La Grossa de Sant Jordi', el sorteig que reparteix milers d'euros per alegrar aquesta tradicional festivitat catalana. El número agraciat ha estat el 61488, premiat amb 2.500 € per bitllet, és a dir, es reparteixen 500 € per euro jugat. El premi, així mateix, s'ha distribuït en un hipermetcat Esclat de Lleida, Torredembarra i també per internet.

 

 

El sorteig creat per la Generalitat amb motiu d'aquesta festivitat, ha celebrat la seva segona edició amb bitllets distribuïts per valor de 9,2 milions, 8 milions en paper i la resta per Internet o a través dels terminals dels punts de venda. Les recaptacions del sorteig serveixen per contribuir en la millora dels aspectes socials.

Un gran compromís social

El principal objectiu de 'La Grossa' és ajudar a la societat amb aportacions als programes socials del departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Sobretot, han centrat la seva atenció en accions dedicades als infants, a les persones amb discapacitats i a la gent gran.

 

D'aquesta manera, al llarg dels anys s'ha contribuït en els programes d'atenció a les famílies en situació de risc i en els serveis d'atenció domiciliària per a persones amb dependència. També s'ha ampliat el rang d'ajuts al programa d'Atenció Social a les persones amb discapacitats i s'han millorat instal·lacions i equipaments de centres residencials i diürns.

On es pot cobrar el premi

Si ha arribat el teu moment i has de cobrar el premi, disposes de fins a 90 dies per fer-ho i hauràs de presentar el bitllet original. Tant les oficines de Caixabank com la seu de la Loteria de Catalunya, situada a la Gran Via 639 de Barcelona, estan a la teva disposició per donar-te els diners.

 

En el cas d'obtenir un premi inferior o igual a 120 €, podràs recollir els diners als punts de venda habituals, així com quioscos, bars, estancs o llibreries. També et podran donar els diners aquells supermercats catalogats com a punts de distribució de 'La Grossa' que tinguin el terminal instal·lat. Entre aquests es troben grans establiments comercials com el Bonpreu, el Carrefour o el Caprabo.

 

No rebràs tot el premi

Quan vagis a recollir els diners que t'han tocat, tingués en compte que no rebràs tota la quantitat monetària corresponent al premi perquè encara hauran de descomptar els impostos, equivalents a un 20%.

 

Tan sols si guanyés menys de 2.500 € no hauràs de tributar, però en cas contrari ja saps el que toca. Així doncs, no et facis il·lusions amb la xifra que venen per no espantar-te després.