Articles

35 persones participen en la I Trobada d’Ultimate Frisbee

  • octubre 7, 2012
  • 1 min read
35 persones participen en la I Trobada d’Ultimate Frisbee
35 persones participen en la I Trobada d’Ultimate Frisbee

35 persones participen en la I Trobada d’Ultimate Frisbee| Redacció – Fotografia: Ultimate Marracos Lleida

 

Lleida ha celebrat aquest diumenge la I Trobada d’Ultimate Frisbee Ciutat de Lleida a les pistes d’atletisme municipals. Els 35 participants vinguts d’Osca, Barcelona i Lleida han donat a conèixer l’Ultimate, un esport d’equip alternatiu, que es juga amb un disc volador, mixte, on no existeix el contacte ni la figura de l’àrbitre.

Després d’iniciar la trobada amb exercicis de tècniques bàsiques s'han sortejat els equips per fer un triangular. Els partits, força igualats, han servit per introduir a l’Ultimate els 15 jugadors novells que han assistit. L’equip 'Quien rie el Ultimate rie mejor' ha estat el guanyador del torneig, mentre que l’Esperit de Joc, el trofeu a l’equip més esportiu, votat pels altres competidors, ha set per 'Ultimate de la fila'.
 
El Club Ultimate Marracos Lleida, organitzador de l’esdeveniment, valora de forma molt positiva aquesta I Trobada i agraeix als equips convidats, Isards de Vilaller i Bolskandisc d’Osca, la seva participació, així com al Regidor d’Esports Txema Alonso, qui va estar present en l'activitat.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.