Articles

12 alumnes de Lleida participen en la competició Special Olympics

  • octubre 5, 2012
  • 2 min read
12 alumnes de Lleida participen en la competició Special Olympics
12 alumnes de Lleida participen en la competició Special Olympics

12 alumnes de Lleida participen en la competició Special Olympics| Redacció – Fotografia: Diputació de Lleida

 

Dotze alumnes de Lleida participaran a la competició dels Special Olympics, que tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú els dies 11, 12, 13, i 14 d'octubre. Tres d’aquests alumnes també portaran un tram de la torxa olímpica en el seu recorregut per Lleida el dia 8 d’octubre.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha visitat aquest divendres les Escoles Especials per donar el seu suport a aquests alumnes. Durant l'acte, ha destacat que aquesta és l’única escola de Lleida que participa en aquests jocs olímpics i ha volgut animar cadascun dels nois i noies que competiran en aquestes proves.
 
La directora de les Escoles Especials Llar de Sant Josep, M. Rosa Mazarico, ha explicat que els alumnes que hi participen ho faran en les especialitats d’atletisme i petanca. Mazarico ha indicat que es tracta d’una experiència molt important per ells, ja que és una activitat que ajuda a la inclusió social de les persones amb discapacitat.
 
La flama dels jocs, a Lleida

Lleida se suma enguany a la celebració del 20è aniversari dels Special Olympics amb un recorregut de la flama dels jocs per diferents carrers de la ciutat, un acte que tindrà lloc el proper dia 8 d’octubre i aplegarà desenes de persones amb discapacitat intel·lectual i diferents esportistes d’elit, com Jackson Quiñónez, Saül Craviotto, Eva Ledesma o Estefania Climent, entre altres.

 

El recorregut de la flama per Lleida, que tindrà una distància aproximada de 2,6 km, s’iniciarà a la plaça de la Sardana de la Seu Vella a les 19.00 hores, i seguirà per Sant Martí, Camp de Mart, Onofre Cerveró, Prat de la Riba, Ricard Vinyes, Balmes, Rambla d’Aragó, Avinguda Catalunya, Carrer Sant Antoni i Carrer Major fins arribar a la Plaça Paeria, on tindrà lloc una recepció. Es faran un total de 10 relleus al llarg del circuit, formats per un rellevista amb discapacitat i un acompanyant.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.