Sense Categoria

11a Caminada nocturna pel camí de Sant Jaume

LleidaDiari
  • juliol 19, 2016
  • 2 min read
11a Caminada nocturna pel camí de Sant Jaume

11a Caminada nocturna pel camí de Sant Jaume| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

La Caminada Nocturna pel Camí de Sant Jaume es consolida dins el calendari esportiu i lúdic de la ciutat de Lleida i arriba enguany a la 11a edició posant en valor, una vegada més, el camí històric de Sant Jaume al seu pas per la capital del Segrià.

La onzena Caminda tindrà lloc el proper divendres, dia 22 de juliol, a les 21.30 hores, amb la previsió d’una assistència de 300 persones, aproximadament. La marxa rememora un camí que forma part de la nostra història.
 
L’11a Caminada nocturna pel camí de Sant Jaume, organitzada pel Centre Excursionista de Lleida, compta amb el suport, entre altres, de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes i de la Paeria. Consta d’un itinerari d’uns 8 quilòmetres aproximadament, que surt de la cruïlla del carrer Cavallers amb la banqueta i que transcorre pel carrer Sant Antoni, plaça Catalunya, la canalització del Riu i el Camí de Rufea, fins arribar a l’ermita de Butsènit. La tornada des de Butsènit a Lleida es pot fer o caminant o utilitzant el servei de bus habilitat expressament per a l’ocasió.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *